ProfessioNELE Service

Wij staan voor service en kwaliteit

Passie, Kennis en Professionaliteit is waar wij voor staan. We zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van Audi & Volkswagen. De klant staat bij ons centraal. Kwaliteit en persoonlijk advies vinden wij erg belangrijk. De voertuigen binnen onze collectie zijn daarom kwalitatief in sublieme staat.

Track-Motion Automotive

Garantiepakketten

Bij Track-Motion staan wij garant voor kwaliteit en service. Deze service bestaat uit verschillende garantiepakketten die u bij ons kunt aanschaffen. U kunt hierdoor zelf bepalen in welke mate u service en garantie wilt bij uw aangeschafte occasion. Hiernaast staan verschillende garantiepakketten omschreven. U kunt bij ons kiezen uit drie verschillende pakketten. Deze garantiepakketten variëren van een basispakket tot een uitgebreid garantiepakket.

Voor meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Track-Motion Automotive

FINANCIERING

Heeft een u mooie auto uit ons assortiment op het oog en wilt u deze met een financiering aanschaffen?

Dit is uiteraard mogelijk bij Track-Motion. Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een financiering. Het aanschaffen van een voertuig is kostbaar en daarbij kan een financiering een uitkomst bieden. Via Track-Motion kunt u een financiering aanvragen. Een krediet wordt in orde gemaakt via DTC Lease. Het krediet is afgestemd op uw persoonlijke situatie, wens en behoefte. Onder gunstige voorwaarden en een aantrekkelijke rente kunt u een financiering aanvragen. Ter verduidelijking: bij een financiering hebben wij geen financieel belang. Wij verlenen echter alleen de service van een financiering en helpen u daar graag bij.

Financiering op maat
Wij bieden financieringen aan op maat. Zo kan u bijvoorbeeld een gewenst deel betalen en een rest bedrag financieren.
Binnen enkele werkdagen geregeld
Wij werken met een financieringsmaatschappij die doorgaans binnen enkele werkdagen uw financiering verstrekt.
Service en waarborg

De kwaliteit die u van ons gewend bent vervalt niet op het moment van financiering. Wij staan garant voor uw aankoop.