Service

Financiering

Heeft een u mooie auto uit ons assortiment op het oog en wilt u deze met een financiering aanschaffen?

Dit is uiteraard mogelijk bij Track-Motion. Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een financiering. Het aanschaffen van een voertuig is kostbaar en daarbij kan een financiering uitkomst bieden. Via Track-Motion kunt u een financiering aanvragen. Een krediet wordt in orde gemaakt via DTC Lease. Het krediet wordt afgestemd op uw persoonlijke situatie, wens en behoefte. Onder gunstige voorwaarden en een aantrekkelijke rente kunt u een financiering aanvragen. Ter verduidelijking: bij een financiering hebben wij geen financieel belang. Wij verlenen echter alleen de service van een financiering en helpen u daar graag bij.

  • Financiering op maat
  • Binnen een aantal werkdagen geregeld
  • Service en waarborg

Service

Garantie

Track-Motion staat garant voor kwaliteit en service. Deze service bestaat uit verschillende garantiepakketten die u bij ons kunt aanschaffen. U kunt hierdoor zelf bepalen in welke mate u service en garantie wilt bij uw aangeschafte occasion.

U heeft bij ons de keuze uit drie verschillende pakketten. Deze garantiepakketten variëren van een basispakket tot een uitgebreid garantiepakket.

  • Track-Motion Basis Garantiepakket: €195,-
  • Track-Motion Regulier Garantiepakket: €595,-
  • Track-Motion Premium Garantiepakket: v.a. €995,-

Voor meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij informeren en adviseren u graag bij het aanschaffen van een nieuwe auto.