Een uitgebreid aanbod in sportieve & exclusive auto's

Audi e-tron E-tron 55 quattro 3x s-line 4% bijtelling Grey&Black

Audi e-tron E-tron 55 quattro 3x s-line 4% bijtelling Grey&Black

Highlights

Track-Motion Automotive biedt aan deze in nieuwstaat verkerende Audi E-tron 55 met 408 PK. De auto is rijk uitgerust met diverse opties en komt rechtstreeks vanuit de Audi dealer.
VRAAGPRIJS: € 57.450,-
BOUWJAAR: 2019, June 14
TELLERSTAND: 40.725 KM
INTERIEUR: Leder
BRANDSTOF: Elektrisch
TRANSMISSIE: Automaat
VERMOGEN: 408 PK
BTW / MARGE: BTW

Omschrijving: Audi e-tron E-tron 55 quattro 3x s-line 4% bijtelling Grey&Black

Informatie
Deze Audi E-tron verkeerd in nieuwstaat en is volledig dealer onderhouden. De auto heeft bij 42.193 de laatste beurt gehad bij de Audi dealer. De auto is met zorg gecontroleerd op 75 punten in eigen werkplaats en is direct leverbaar. De auto heeft een schadevrij verleden. De auto valt in de 4% bijtelling klasse voor ondernemers en de getoonde prijs is exclusief de btw.

Financiering
Dit is uiteraard mogelijk bij Track-Motion Automotive. Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een financiering. Via Track-Motion kunt u een financiering aanvragen. Het krediet is afgestemd op uw persoonlijke situatie, wens en behoefte. Ter verduidelijking: bij een financiering hebben wij geen financieel belang. Wij verlenen echter alleen de service van een financiering.

Inruil:
Heeft u een auto in te ruilen dan is dit uiteraard mogelijk. We maken graag een passend aanbod. Om een aanbod te doen vragen we altijd om het kenteken, kilometerstand, foto’s en eventuele bijzonderheden.

Garantie
Bij Track-Motion Automotive staan wij garant voor kwaliteit en service. Deze service bestaat uit verschillende garantiepakketten die u bij ons kunt aanschaffen. U kunt hierdoor zelf bepalen in welke mate u service en garantie wilt bij uw aangeschafte occasion.

Eigenschappen

Motor

Milieu

Geschiedenis

Track-Motion-Portretten-LR-Credits-Sven-Scholten-6-scaled

Marco Lemaire

Verkoper
Please select listing to show.