Een uitgebreid aanbod in sportieve & exclusive auto's

Land Rover Range Rover Velar 3.0 V6 AWD R-Dynamic BLACK edition

Land Rover Range Rover Velar 3.0 V6 AWD R-Dynamic BLACK edition

Highlights

VRAAGPRIJS: € 49.950,-
BOUWJAAR: 2017, September 21
TELLERSTAND: 145.645 KM
INTERIEUR: Leder
BRANDSTOF: Diesel
TRANSMISSIE: Automaat
VERSNELLINGEN: 8 versnellingen
VERMOGEN: 301 PK
BTW / MARGE: MARGE

Omschrijving: Land Rover Range Rover Velar 3.0 V6 AWD R-Dynamic BLACK edition

Informatie
Deze Range Rover Velar verkeerd in zeer nette staat. De auto is met zorg gecontroleerd op 75 punten in eigen werkplaats en is direct leverbaar. Het onderhoud is uitgevoerd volgens schema en de laatste beurt was met 134.212 kilometer.

Financiering
Dit is uiteraard mogelijk bij Track-Motion Automotive. Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een financiering. Via Track-Motion kunt u een financiering aanvragen. Het krediet is afgestemd op uw persoonlijke situatie, wens en behoefte. Ter verduidelijking: bij een financiering hebben wij geen financieel belang. Wij verlenen echter alleen de service van een financiering.

Inruil:
Heeft u een auto in te ruilen dan is dit uiteraard mogelijk. We maken graag een passend aanbod. Om een aanbod te doen vragen we altijd om het kenteken, kilometerstand, foto’s en eventuele bijzonderheden.

Garantie
Bij Track-Motion Automotive staan wij garant voor kwaliteit en service. Deze service bestaat uit verschillende garantiepakketten die u bij ons kunt aanschaffen. U kunt hierdoor zelf bepalen in welke mate u service en garantie wilt bij uw aangeschafte occasion.

Eigenschappen

Motor

Milieu

Geschiedenis

Track-Motion-Portretten-LR-Credits-Sven-Scholten-6-scaled

Marco Lemaire

Verkoper
Please select listing to show.