Een uitgebreid aanbod in sportieve & exclusive auto's

Mercedes-Benz C-Klasse C63 AMG Black edition 63 c

Mercedes-Benz C-Klasse C63 AMG Black edition 63 c

Highlights

Track-Motion Automotive biedt aan deze iconische Mercedes C63 AMG uit 2009. De auto is in geweldige staat gezien het bouwjaar! Grote onderhoudsbeurt is recent verricht in eigen werkplaats.
VRAAGPRIJS: € 38.950,-
BOUWJAAR: 2009, February 9
TELLERSTAND: 135.861 KM
INTERIEUR: Leder
BRANDSTOF: Benzine
TRANSMISSIE: Automaat
VERSNELLINGEN: 7 versnellingen
VERMOGEN: 457 PK
BTW / MARGE: MARGE

Omschrijving: Mercedes-Benz C-Klasse C63 AMG Black edition 63 c

Financiering
Dit is uiteraard mogelijk bij Track-Motion Automotive. Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een financiering. Via Track-Motion kunt u een financiering aanvragen. Het krediet is afgestemd op uw persoonlijke situatie, wens en behoefte. Ter verduidelijking: bij een financiering hebben wij geen financieel belang. Wij verlenen echter alleen de service van een financiering.

Inruil:
Heeft u een auto in te ruilen dan is dit uiteraard mogelijk. We maken graag een passend aanbod. Om een aanbod te doen vragen we altijd om het kenteken, kilometerstand, foto’s en eventuele bijzonderheden.

Garantie
Bij Track-Motion Automotive staan wij garant voor kwaliteit en service. Deze service bestaat uit verschillende garantiepakketten die u bij ons kunt aanschaffen. U kunt hierdoor zelf bepalen in welke mate u service en garantie wilt bij uw aangeschafte occasion.

Eigenschappen

Motor

Milieu

Geschiedenis

Track-Motion-Portretten-LR-Credits-Sven-Scholten-6-scaled

Marco Lemaire

Verkoper
Please select listing to show.