Een uitgebreid aanbod in sportieve & exclusive auto's

Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI 8 FABRIEKSGARANTIE

Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI 8 FABRIEKSGARANTIE

Highlights

Track-Motion Automotive biedt aan deze Volkswagen golf 8 GTI uit 2020. De auto is voorzien van veel opties en heeft fabrieksgarantie bij de Volkswagen dealer tot December 2024!
VRAAGPRIJS: € 40.950,-
BOUWJAAR: 2020, December 30
TELLERSTAND: 47.104 KM
INTERIEUR: Stof
BRANDSTOF: Benzine
TRANSMISSIE: Automaat
VERSNELLINGEN: 7 versnellingen
VERMOGEN: 245 PK
BTW / MARGE: BTW

Omschrijving: Volkswagen Golf 2.0 TSI GTI 8 FABRIEKSGARANTIE

Informatie
De Volkswagen golf 8 GTI verkeerd in nette staat. De auto heeft recent bij 47.112 km een grote beurt gehad in eigen werkplaats. De auto is met zorg gecontroleerd op 75 punten in eigen werkplaats en is direct leverbaar. De auto heeft volledige fabrieksgarantie bij de officieel Volkswagen dealer tot December 2024.

Financiering
Dit is uiteraard mogelijk bij Track-Motion Automotive. Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een financiering. Via Track-Motion kunt u een financiering aanvragen. Het krediet is afgestemd op uw persoonlijke situatie, wens en behoefte. Ter verduidelijking: bij een financiering hebben wij geen financieel belang. Wij verlenen echter alleen de service van een financiering.

Inruil:
Heeft u een auto in te ruilen dan is dit uiteraard mogelijk. We maken graag een passend aanbod. Om een aanbod te doen vragen we altijd om het kenteken, kilometerstand, foto’s en eventuele bijzonderheden.

Garantie
Bij Track-Motion Automotive staan wij garant voor kwaliteit en service. Deze service bestaat uit verschillende garantiepakketten die u bij ons kunt aanschaffen. U kunt hierdoor zelf bepalen in welke mate u service en garantie wilt bij uw aangeschafte occasion.

Eigenschappen

Motor

Milieu

Geschiedenis

Track-Motion-Portretten-LR-Credits-Sven-Scholten-6-scaled

Marco Lemaire

Verkoper
Please select listing to show.