Een uitgebreid aanbod in sportieve & exclusive auto's

Volkswagen Golf 8 2.0 TSI GTI DARK BLUE

Volkswagen Golf 8 2.0 TSI GTI DARK BLUE

Highlights

Track-Motion biedt aan deze Volkswagen golf 8 GTI verkeerd in nieuwstaat en is volledig dealer onderhouden. De laatste beurt is recent geweest bij 21.654 kilometer.
VRAAGPRIJS: € 41.950,-
BOUWJAAR: 2020, December 3
TELLERSTAND: 22.887 KM
INTERIEUR: Leder
BRANDSTOF: Benzine
TRANSMISSIE: Automaat
VERSNELLINGEN: 7 versnellingen
VERMOGEN: 245 PK
BTW / MARGE: MARGE

Omschrijving: Volkswagen Golf 8 2.0 TSI GTI DARK BLUE

Informatie
Deze Volkswagen golf 8 GTI verkeerd in nieuwstaat en is volledig dealer onderhouden. De laatste beurt is zeer recent geweest bij 21.654. De auto is met zorg gecontroleerd op 75 punten in eigen werkplaats en is direct leverbaar. De auto heeft een volledig schadevrij verleden. De auto heeft originele Volkswagen Fabrieksgarantie tot 12-2023.

Financiering
Dit is uiteraard mogelijk bij Track-Motion Automotive. Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een financiering. Via Track-Motion kunt u een financiering aanvragen. Het krediet is afgestemd op uw persoonlijke situatie, wens en behoefte. Ter verduidelijking: bij een financiering hebben wij geen financieel belang. Wij verlenen echter alleen de service van een financiering.

Inruil:
Heeft u een auto in te ruilen dan is dit uiteraard mogelijk. We maken graag een passend aanbod. Om een aanbod te doen vragen we altijd om het kenteken, kilometerstand, foto’s en eventuele bijzonderheden.

Eigenschappen

Motor

Milieu

Geschiedenis

Track-Motion-Portretten-LR-Credits-Sven-Scholten-6-scaled

Marco Lemaire

Verkoper
Please select listing to show.